26979_logo_OndernemendNederland.png

         

nieuwe_logo_Nyink_2.0.png

"Wat een enthousiast en meedenkend team! Het enthousiasme van de filmploeg sloeg direct over op ons team en heeft geresulteerd in een super mooi resultaat. Een mooi kijkje achter de schermen in ons bedrijf en een goede manier om zowel nationaal als lokaal bekendheid te creëren."

Erik Weenink – Nyink

Afbeeldingsresultaat voor technische unie

“De shoot met Eye Media Television verliep erg goed. Het was voor mij de eerste keer voor de camera en gelukkig waren de medewerkers zeer geduldig. Ik kreeg duidelijke instructies en goede adviezen, zowel vooraf als tijdens de opnames.”

Glenn Breuren - Accountmanager Technische Unie


#

"Het gehele traject is prettig verlopen. De communicatie was fijn, opvolgend en er werd snel actie ondernomen bij vragen of opmerkingen. De opnames verliepen eigenlijk heel ontspannen en soepel. Alles was goed voorbereid door zowel jullie als onszelf, waardoor we in ruim een ochtend veel opnameminuten hebben kunnen maken. Het uiteindelijke TV-item is een professionele uiting geworden waar we erg trots op zijn. We gebruiken het item zelfs als bedrijfsvideo!"

Kim Berns - FleuraMetz

logo_Esco_Bleu.jpg

“Onlangs hebben we opnames gehad voor Ondernemend Nederland voor de uitzending in het thema Nederland Waterland. Het was voor ons een super dag. Het team wat de opnames deed was echt super en enthousiast. Ze hadden een goede inbreng met hele goede ideeën. We kijken uit naar het resultaat van die dag. Nogmaals allemaal bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid.”

John Roumans - Esco Aandrijvingen


Brugman_Betonspecialist_logo.jpg

"Brugman Betonspecialisten werd 4 maanden geleden ( sept 2016 ) telefonisch benaderd met de vraag of wij interesse hadden om mee te werken voor een item voor Ondernemend NL. Deze uitzending stond gepland voor januari 2017. We kregen een paar dagen bedenktijd en bij eventuele interesse van onze kant werd er vergaderd over de vraag of wij een toevoeging voor het onderwerp zouden kunnen zijn. Dat bleek zo te zijn. Vervolgens kreeg ik een vragenlijst waarop alle info beantwoord moest worden die van belang waren voor het programma. In ons geval – innovaties in de bouw. Daar werd weer een script van gemaakt en bij de uiteindelijke draaidag werd dit script ook aan gehouden. Ik had zelf een grote inbreng over de locatie en de activiteiten die ik met mijn bedrijf graag wilde laten zien.

Na een halve dag besteed te hebben aan opnames kreeg ik een week voor de uiteindelijke uitzending ons item te zien en had ik nog de ruimte om eventuele onregelmatigheden er te laten uit halen. Maar het was zo goed gemonteerd dat daar helemaal geen sprake van was. Het uiteindelijke resultaat was echt heel erg leuk. Veel positieve reacties op gekregen en het hele programma was informatief. Ik zou het zo nog een keer doen, het is echt een boost voor alle medewerkers van het bedrijf."

Tinja Brugman - Brugman Betonspecialisten 


bkbinfra.png

"BKB Infra heeft meewerkt aan een uitzending in het teken van industrie en infrastructuur. De robuustheid van een met behulp van een slipformpaver in het werk gerealiseerde betonconstructie is op vakkundige wijze in beeld gebracht. De vragenlijst ter voorbereiding op het interview helpt bij het nadenken over de kern van de boodschap. De crew geeft op locatie praktische tips zodat de boodschap duidelijk is en het beeld het verhaal ondersteund. Al met al levert het een mooi stukje promotiemateriaal op en een prettige ervaring met een andere tak van sport."

Laurens Bogerd - BKB Infra