Ondernemend Nederland
#

Advertenties

Recente Afleveringen

Welkom

In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.

Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.

Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...

Advertorials

#

De Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland biedt op haar scholen vernieuwend onderwijs op maat, waarbij het welzijn van de individuele leerling centraal staat. Het is de kernactiviteit van onze professioneel ingerichte organisatie.

Onze scholen staan open voor alle leerlingen in de gemeenten waar we gevestigd zijn. Respect en zorg voor elkaar krijgen gestalte in onderwijs dat duidelijk gestoeld is op onze katholieke identiteit. Daarin is voldoende ruimte voor andere godsdienstige levensbeschouwelijke opvattingen.

We streven naareen goede en hechte samenwerking tussen school en ouders en vooral ook naar een veilig en vertrouwd onderwijs-klimaat

Daarbinnenworden kinderen vriendelijk en respectvol opgeleid en opgevoed tot positief-kritische en maatschappelijk betrokken leerlingen met een open blik op de toekomst


Bij Finenzo zijn aangesloten; advieskantoren die advies geven aan particulieren en ondernemers op het gebied van hypotheken, pensioen en verzekeringen alsmede scheidingsbemiddeling. 

Van origine is Finenzo begonnen als hypotheekadvieskantoor omdat de hypotheek voor velen de kapstok is voor de financien. Vanuit die speciliteit hebben wij onze dienstverlening uitgebreid. 

Door ons goed in te leven in uw situatie en nauw samen te werken met nevenberoepen (notarissen, makelaars, advocaten) proberen wij onderscheidend te zijn in onze totaaloplossing voor onze klanten. 

Bel ons en daag ons uit! U krijgt er zeker geen spijt van. Het eerste gesprek kost u niets, hooguit een uur vrije tijd. Wij beloven u overzicht en inzicht.

#

#

Fuchs Lubricants Benelux is ’s werelds grootste onafhankelijke fabrikant van smeermiddelen. 

We bieden complete service aan onze klanten. Van het produceren en leveren van innovatieve smeermiddelen tot op maat gemaakte support packages. 

We hebben expertise en ervaring in het ontwikkelen van smeermiddelen voor uiteenlopende toepassingen. 

Ons productportfolio omvat motoroliën, landbouw-oliën, vettten, hydraulische oliën en nog veel meer. Ons technisch team is beschikbaar om te helpen bij het kiezen van de juiste smeermiddelen voor uw toepassing. 


Kwaliteit en beleving moet je herkennen in alle facetten van het catering vak. 

Van de herkomst en kwaliteit van de ingrediënten, de creativiteit en kunde van de keukenbrigade tot de dienstbaarheid van het bedienend personeel of de ambiance die de aankleding genereert. 

Kortom, oog voor het gehele spectrum. Voor alle zintuigen.


125 jaar ervaring gecombineerd met de modernste ontwikkelingen in de gastronomie. Kwaliteit met prijsbewustzijn. 

Bij wie u net zo makkelijk met uw internationale gasten kunt dineren onder De Nachtwacht in het Rijksmuseum of genietend van een Buitengewone picknick in de natuur.

Dat is 360FOODEVENTS

#

#

Uw producten en diensten op IT gebied onderbrengen bij één partner? Van Computernetwerken tot IP telefonie, Allinco Systems levert het allemaal. 

Niet voor niets is onze slogan All in IT. In de afgelopen decennia zijn wij uitgegroeid van een Hardware leverancier tot een allround dienstverlener op IT gebied 

Onze kracht ligt in de integratie van producten, diensten en oplossingen waardoor wij op IT gebied complete “turn-key” oplossingen leveren.

Wanneer u, als bedrijf, school of instelling, streeft naar een langdurige samenwerking met slechts één partner op IT gebied zijn wij uw partner. 

Door onze expertise nemen wij uw complete IT voor onze rekening. Door gebruikmaking van het Internet kunnen wij u “remote” snel en optimaal van dienst zijn. 

Waar te zien?

De uitzendingen van Ondernemend Nederland zijn iedere zondag om 10.00 uur te zien op RTL7 en om 13.00 uur in de herhaling op zaterdag (RTL7).

Het programma duurt netto 23 minuten waarbinnen verschillende ondernemingen worden belicht en specialisten tips and tricks geven.

Doelgroep RTL 7

Work Hard, Play Hard is het mannelijke motto dat RTL 7 en zijn kijkers op het lijf is geschreven. Met als dagprogrammering RTL Z en programma's als RTL GP en Voetbal International weet de doelgroep mannen 20-49 jaar RTL 7 steeds te vinden. Overdag is RTL 7 de zender van (zaken)nieuws en daaraan gerelateerde programma's. Overdag met RTL Z op tv, internet en RTL Z TEXT bedient RTL 7 als enige de kijker zo compleet van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, de laatste beursinformatie en de belangrijkste financieel-economische nieuwsfeiten.

Crossmedia

Naast de landelijke TV uitzending wordt er ook gebruik gemaakt van exposure via internet TV-stations. Hierbij moet u denken aan RTLXL.nl, Ondernemendnederland.tv en Youtube. Bovendien wordt het TV-item afzonderlijk van de aflevering geplaatst op de officiële website van het TV-programma.

Voor Ondernemers

Ondernemend Nederland is voor iedere Ondernemer, groot en of klein, het platform naar landelijke televisie. Als participant binnen ons programma bestaat ook voor u als ondernemer de mogelijkheid uw bedrijf in beeld te brengen bij uw huidige relaties, nieuwe opdrachtgevers of anderszins. Televisie lijkt vaak een onmogelijk doel binnen plannen die u met uw product, dienst of onderneming heeft. Ondernemend Nederland maakt het voor iedereen mogelijk het grootste medium te gebruiken voor communicatie. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een campagne voor u samen. Wenst u liever eenmalig gebruik te maken van de kracht die televisie behelst, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Naast de uitzending op televisie leveren wij na deelname het gemonteerde item digitaal aan. Deze kunt u gebruiken voor intern gebruik, beurzen, trainingen en of op uw website. Het aantal minuten is vrij, het gebruik van billboarding behoort tot de mogelijkheden en ook exclusiviteit kunnen wij u tegen bepaalde voorwaarden bieden.

Informeer gerust naar de mogelijkheden van adverteren binnen ons televisieformat.

Contact

Ondernemend Nederland

Contact

Wilt u als bedrijf participeren in Ondernemend Nederland? Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Ondernemend nederland HOOFDKANTOOR ROTTERDAM

Rhijnspoor 221
2901 LB Capelle aan den Ijssel

Tel.: +31 (0) 10-2023628
Fax : +31 (0) 84-8390177

ondernemend nederland AMSTERDAM

Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam

Tel.: +31 (0) 20-7051580
Fax : +31 (0) 84-8830068