on.jpgnew-banner-on.jpg

Partners

Recente Afleveringen

Welkom

Ondernemend Nederland

Ondernemend Nederland is hét businessprogramma dat heel zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen. Ondernemers uit de meest uiteenlopende branches komen aan bod en vertellen ons over de nieuwste ontwikkelingen. Ondernemend Nederland gaat heel Nederland door op zoek naar de mooiste verhalen en interessantste ontwikkelingen.

Ondernemersgeest

Nederland staat wereldwijd bekend om haar handelsgeest en passie voor het ondernemen. In Ondernemend Nederland nemen we de kijker mee in deze wereld en gaan op bezoek bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Ondernemers vertellen over welke ontwikkelingen er gaande zijn en geven tips. Of we nu in gesprek gaan met de directeur van een grote multinational of het MKB, iedereen heeft zijn eigen verhaal.

Verschillende branches

Groei en ontwikkeling is iets wat vaak centraal staat in het gesprek met de ondernemer. Maar hoe zorg je voor die groei van je bedrijf? Elke ondernemer heeft daar een andere kijk op. Voor de één betekent het investeren, voor de ander betekent het specialiseren. In Ondernemend Nederland proberen we zo veel mogelijk verschillende visies aan bod te brengen. Dat betekent ook: verschillende branches. Van de AGF-sector tot aan de chemie-industrie en van watermanagement tot aan communicatie. Alle ondernemers van Nederland komen aan bod!

Advertenties – Deelnemers

#

Als het écht af moet zijn!

Ons doel is een eindresultaat dat echt af is. Dat is niet alleen onze slogan, maar tevens het speerpunt van ons bedrijf. Zeker als het gaat om de vakkennis die noodzakelijk is voor algeheel vastgoedonderhoud, VvE-onderhoud, verbouw en renovatie, loodgieterswerkzaamheden, schilderwerk, gevelwerk en elektra. Voor storingen die snel afgehandeld moeten worden, kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.


#

Samen de beste zorg voor uw dier

Ook de zorg voor uw huisdier is tegenwoordig niet meer iets wat zomaar uit handen gegeven wordt. Wij begrijpen dat en maken samen met u het best passende plan voor u en uw huisdier.


#

Banden!

Corlange Banden b.v. is al meer dan 40 jaar specialist in landbouw- industrie- grondverzet- en truckbanden. Met onze service vrachtwagens monteren en repareren wij banden op vrijwel elke gewenste locatie. Door te kiezen voor de bandenservice van Corlange Banden b.v., bent u verzekerd van kwaliteit en service op maat!”


#

Als de basis goed moet zijn

Brem Funderingsexpertise is een innovatief en onafhankelijk bedrijf, dat zowel nationaal als internationaal de schakel is tussen theorie en praktijk. Wij werken als dienstverlenende specialist inzake advies, monitoring en toezicht voor funderingstechnieken.


#

Always incontrol

BRControls is een dynamische organisatie die web gebaseerde gebouwbeheersystemen voor opdrachtgevers realiseert. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Zwolle en Den Bosch, samen met onze gecertificeerde partners. Dankzij de korte lijn tussen R&D en de realisatie, worden de wensen van de klant direct vertaald in productverbeteringen, innovaties en maatwerkoplossingen.


#

Uw probleem is onze uitdaging!

Hoornstra Infrabouw is uw partner voor elke klus in de grond- weg- en waterbouw. Hierbij kunnen we alle projecten vanaf het begin ontwikkelen, ontwerpen, berekenen en natuurlijk ook uitvoeren. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door de betrouwbare, maar ook flexibele instelling van onze medewerkers die jarenlange ervaring hebben opgedaan in alle facetten van de infrastructuur.


Waar te zien?

Waar?

De uitzendingen van Ondernemend Nederland zijn iedere zondag om 09.55 uur te zien op RTL 7 en worden elke zaterdag om 12:30 herhaald (RTL 7).

Het programma neemt ons gedurende 30 minuten mee in de wereld van de Nederlandse ondernemer. We krijgen te horen welke ontwikkelingen er in verschillende branche gaande zijn en welke innovaties tegenwoordig een essentiële rol spelen.

Doelgroep RTL 7

Meer voor mannen is het mannelijke motto van RTL 7. Met programma’s zoals RTL GP en Voetbal International weet de zender de doelgroep mannen 20-49 steeds weer te vinden. Elke ochtend kunnen stoere jongens van acht jaar en ouder zich storten op avontuurlijke programma’s en ’s avonds komen de sportieve mannen volop aan hun trekken.

Ondernemer

In het weekend is het de ondernemer die bij RTL 7 helemaal goed zit. Elk weekend laat RTL 7 weer zien dat Nederland nog steeds over die beruchte handelsgeest bezit. Met wekelijks spraakmakende programma’s die de verschillende facetten van het ondernemerschap belichten zit elke zondagochtend ondernemend Nederland voor de buis.

Crossmedia

Voor de optimale exposure wordt er ook gebruikt gemaakt van verschillende kanalen. Naast de wekelijkse landelijke uitzending op televisie, wordt Ondernemend Nederland ook verspreid via andere kanalen. Elke uitzending is terug te vinden op RTLXL.nl en te bekijken op de officiële website van het programma.

Voor Ondernemers

Voor ondernemers

Ondernemend Nederland is een platform naar landelijke televisie, voor iedere ondernemer. Groot of klein, BV of ZZP. Ondernemend Nederland biedt elke ondernemer de kans om zijn of haar bevindingen over bijvoorbeeld de branche te vertellen op televisie.

Televisie

Het lijkt vaak een onbereikbaar medium; televisie. Maar Ondernemend Nederland maakt het mogelijk om televisie te gebruiken voor uw communicatie. Als participant binnen het programma zijn we benieuwd naar uw kijk op de branche en hoe u omgaat met verschillende ontwikkelingen. Welke innovatie denkt u dat belangrijk gaat zijn in de toekomst en hoe passen jullie die nu toe binnen de onderneming?

Eye Media Television

Voor iedere ondernemer is Ondernemend Nederland het platform naar landelijke televisie. Als producent van het programma Ondernemend Nederland denken wij graag mee hoe we uw bedrijf een redactionele plek kunnen geven binnen ons programma. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een campagne voor u samen, maar ook het eenmalig gebruik maken van televisie behoort tot de mogelijkheden. Naast een mooie plek in onze uitzending leveren wij ook na deelname het gemonteerde item digitaal aan. Deze kunt u gebruiken voor intern gebruik, beurzen, trainingen en op uw website. Informeer gerust naar de mogelijkheden van adverteren binnen ons televisieformat.

Contact

Ondernemend Nederland

Contact

Wilt u als bedrijf participeren in Ondernemend Nederland? Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Ondernemend nederland HOOFDKANTOOR ROTTERDAM

Oostmaaslaan 71
3063 AN Rotterdam

Tel.: +31 (0) 10-2023628
Fax : +31 (0) 10-84-8390177

ondernemend nederland AMSTERDAM

Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam

Tel.: +31 (0) 20-7051580
Fax : +31 (0) 84-8830068