Ondernemend Nederland
#

Advertenties

Recente Afleveringen

Welkom

In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.

Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.

Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...

Advertorials

#

De passie van Einion Media is het leveren van professionele vertaal- en ondertiteldiensten tegen het scherpste tarief. Einion biedt ondertiteld beeld zonder meerkosten ter controle, rekent geen scripttoeslag en levert messcherpe transparante quicktimes voor Avid, Premiere of Final Cut Pro. 

Einion Media beschikt over professionele, enthousiaste en betrouwbare tolken, vertalers, ondertitelaars, tekstschrijvers en voice over acteurs die niet schrikken van onverwachte deadlines en spoedklussen en we leveren altijd op tijd!

Naast ondertiteling biedt Einion ook ‘gewone’ tekstvertalingen. Op alle mogelijke gebieden en in alle denkbare talencombinaties worden hoogstaande, professionele vertalingen geleverd. Deze worden voor oplevering altijd gecontroleerd door een tweede native speaker zodat u verzekerd bent van een goede en betrouwbare vertaling.

Kijk even op onze website. Daar vindt u een greep uit ons uitgebreide klantenbestand


#

Ambius ontwerpt, levert en onderhoud interieurbeplanting en verticale tuinen voor kantoren, hotels, winkels, winkelcentra, ziekenhuizen, zorghuizen en luchthavens. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in het selecteren van planten, plantenbakken en groene wanden om uitstraling te creëren in elke ruimte.

Naast interieurbeplanting is Ambius expert op het gebied van geurbeleving (Premium Scenting). Met onze omgevingsgeuren creëren wij fascinerende (merk-) ervaringen voor onze klanten, haar medewerkers, klanten of gasten.

Kijk voor meer informatie op onze website www.ambius.nl of bel 026 3195500 


#

ROHDE & GRAHL – voor een inspirerende en gezonde werkomgeving

ROHDE & GRAHL draagt bij aan het succes van haar relaties door het ontwikkelen van unieke conceptuele inrichtingen. 

Onze medewerkers doen dit op basis van onze visie ‘working well’, hun ruime ervaring en vakkennis, en diepgaande kennis van onze relaties.
Wij ontwerpen, vervaardigen en leveren hoogwaardige, verantwoorde en innovatieve producten. 

Met deze producten uit onze eigen fabrieken en met die van zorgvuldig gekozen partners, realiseren wij een inspirerende en gezonde werkomgeving.

Waar te zien?

De uitzendingen van Ondernemend Nederland zijn iedere zondag om 10.00 uur te zien op RTL7 en om 13.00 uur in de herhaling op zaterdag (RTL7).

Het programma duurt netto 23 minuten waarbinnen verschillende ondernemingen worden belicht en specialisten tips and tricks geven.

Doelgroep RTL 7

Work Hard, Play Hard is het mannelijke motto dat RTL 7 en zijn kijkers op het lijf is geschreven. Met als dagprogrammering RTL Z en programma's als RTL GP en Voetbal International weet de doelgroep mannen 20-49 jaar RTL 7 steeds te vinden. Overdag is RTL 7 de zender van (zaken)nieuws en daaraan gerelateerde programma's. Overdag met RTL Z op tv, internet en RTL Z TEXT bedient RTL 7 als enige de kijker zo compleet van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, de laatste beursinformatie en de belangrijkste financieel-economische nieuwsfeiten.

Crossmedia

Naast de landelijke TV uitzending wordt er ook gebruik gemaakt van exposure via internet TV-stations. Hierbij moet u denken aan RTLXL.nl, Ondernemendnederland.tv en Youtube. Bovendien wordt het TV-item afzonderlijk van de aflevering geplaatst op de officiële website van het TV-programma.

Voor Ondernemers

Ondernemend Nederland is voor iedere Ondernemer, groot en of klein, het platform naar landelijke televisie. Als participant binnen ons programma bestaat ook voor u als ondernemer de mogelijkheid uw bedrijf in beeld te brengen bij uw huidige relaties, nieuwe opdrachtgevers of anderszins. Televisie lijkt vaak een onmogelijk doel binnen plannen die u met uw product, dienst of onderneming heeft. Ondernemend Nederland maakt het voor iedereen mogelijk het grootste medium te gebruiken voor communicatie. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een campagne voor u samen. Wenst u liever eenmalig gebruik te maken van de kracht die televisie behelst, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Naast de uitzending op televisie leveren wij na deelname het gemonteerde item digitaal aan. Deze kunt u gebruiken voor intern gebruik, beurzen, trainingen en of op uw website. Het aantal minuten is vrij, het gebruik van billboarding behoort tot de mogelijkheden en ook exclusiviteit kunnen wij u tegen bepaalde voorwaarden bieden.

Informeer gerust naar de mogelijkheden van adverteren binnen ons televisieformat.

Contact

Ondernemend Nederland

Contact

Wilt u als bedrijf participeren in Ondernemend Nederland? Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Ondernemend nederland HOOFDKANTOOR ROTTERDAM

Oostmaaslaan 71
3063 AN Rotterdam

Tel.: +31 (0) 10-2023628
Fax : +31 (0) 10-84-8390177

ondernemend nederland AMSTERDAM

Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam

Tel.: +31 (0) 20-7051580
Fax : +31 (0) 84-8830068